Dutchen Beachparty

Laat je tijdens de ‘Dutchen Beachparty’ op Hargen aan Sail zaterdag 4 juli onderdompelen in heerlijke beach vibes. Tijdens deze party op het Hargense strand speelt de eigenzinnige band Offshore catchy songs en mixes van reggae, rock, funk, ska en punk.

Hargen aan Sail is blij met Dutchen als één van de hoofdsponsors. “We verbinden onze naam graag aan dit event”, vertelt Stella Groot namens Dutchen. “Onze luxe vakantieverblijven bevinden zich op unieke locaties en veelalaan de kust.. Zo ligt ons Park Duynvallei op loopafstand van Hargen en Camperduin en veel bezoekers combineren Hargen aan Sail met een weekendje weg. Een bijzonder evenement als Hargen aan Sail is een extra trekker voor onze gasten om naar de kust te komen.” De Dutchen Beachparty start om 20.00 uur op de feestlocatie op het strand, rechts van Strandpaviljoen Hargen. Kijk voor meer info op www.hargenaansail.nl

Over Dutchen

Dutchen biedt reeds 5 jaar luxe vakantiehuizen op bijzondere, kleinschalige vakantieparken op droomlocaties aan de kust, in natuurgebieden en op de Wadden. De woningen zijn ingericht door gerenommeerde interieurdesigners en zijn van alle moderne gemakken voorzien. De luxe villas van Dutchen bieden vele extra’s, zoals een eigen jacuzzi in de tuin, een Finse sauna, een buitenkeuken of uw eigen romantische stookplaats. Ook persoonlijke service staat hoog in het vaandel; van fris opgemaakte bedden bij aankomst tot uw eigen chef-kok aan huis, alles is mogelijk.

Bekijk het volledige aanbod aan vakantiehuizen op: www.dutchen.nl

  • Hoofdsponsors