Lagune nieuw feestterrein Hargen aan Sail

HARGEN – Hargen aan Sail gaat in zijn geheel het strand op. Geen feestlocatie meer op het grote parkeerterrein of boven de strandopgang, maar rechts bij de lagune op het nieuwe strand, dat wordt vrijdag 3 tot en met zondag 5 juli the place to be!

Op de nieuwe locatie liggen zowel de sportvelden, de kidsarea en het feestterrein. “Omdat alles op het strand wordt gerealiseerd, bruist het evenement vanaf de catamaranclub via het strandpaviljoen, tot aan de kop van de lagune”, vertelt Mark van Ierssel, voorzitter Stichting Hargen aan Sail. “Het bestuur waardeert de grote betrokkenheid van alle partijen waar vele gesprekken mee zijn gevoerd de afgelopen periode. De catamaranwedstrijd is altijd een spectaculair gezicht, er is dit jaar in de middag muziek op het paviljoen van Hargen en het nieuwe strand wordt benut voor sport overdag én feest in de avond. Hargen aan Sail wordt daardoor veel meer een eenheid. Win-win voor iedereen dus.” Hargen aan Sail barst vrijdag 3 juli vanaf 20.00 uur los.

Medewerking
Het is een lang gekoesterde wens van de organisatie om met Hargen aan Sail in zijn geheel naar het strand te gaan. Om naar de nieuwe locatie te verplaatsen, naar de zuidkant van de lagune, kreeg de stichting volledige medewerking van de gemeente Bergen (inclusief alle hulpdiensten), Hoogheemraadschap en Rijkswaterstaat. Daarbij mag ze aan de lijst van trouwe sponsors uit de directe omgeving en de grotere loyale sponsors als Makelaarsland – De nummer 1 van Nederland, Rabobank Noord-Kennemerland, Boels, Dutchen en Struin een nieuwe partner voor het beachsoccer toevoegen: AZ-hoofdsponsor AFAS.

Sportactiviteiten
Inschrijving van de Hargen aan Sail-sporten zijn al in volle gang. Wil je meedoen aan AFAS Beachsoccer, Makelaarsland MTB Challenge, beachvolleybal, Jongejan & Partners Regatta, Ultimate frisbee, Yoga on the beach (nieuw), jeu de Boules of de golfsurf- en windsurfclinics? Schrijf je dan snel in via www.hargenaansail.nl

 

Hargen aan Sail is een vrijwilligersorganisatie zonder winstoogmerk. Uitgangspunt is dat een deel van de opbrengst terugvloeit naar lokale sportverenigingen. Doel van Hargen aan Sail is een waanzinnig sportevenement en feest te realiseren voor jong en oud uit de omgeving.

  • Hoofdsponsors