Local hero op Sunny & Djive Night

Na vele feesten in de buurt, zoals Woodlands Festival, draait lokale held Bart Wittebrood (BZB) uit Camperduin dan eindelijk op Hargen aan Sail, the first beach edition! Vrijdag 3 juli laat hij tijdens de Sunny & Djive Night het publiek vanaf 20.00 uur op het strand zijn heerlijke techno en house horen. “Mensen kennen mij van vele feestjes in Schoorl en omgeving”, vertelt Bart. “Eindelijk ga ik op Hargen aan Sail draaien. En dan ook nog op het strand!” Zijn draaistijl is te omschrijven als funky en melodieus, een mix van techno en house. “Ik draai altijd met een energieke vibe. Bij het strand hoort vrolijke muziek. De weersvoorspellingen zijn goed. Dansen met je voeten in het zand, drankje in je hand, zonsondergang; genoeg reden om naar Hargen aan Sail te komen lijkt mij. Ik heb er in ieder geval zin in! Volgens mij kijkt het publiek straks terug op een mooie avond.

  • Hoofdsponsors