ABC trappen Beachrun

ABC Trappen Beachrun

Zondag 5 juli om 15.00 uur

De Hargen Sail Beachrun is een spectaculaire hardloopwedstrijd van 2,5, 5 en 10 kilometer op het strand van Hargen. Na een spetterende start in de feesttent van Hargen Sail (op het strand) rennen de deelnemers ronden rondom de feesttent. Onderweg treffen zij verschillende obstakels; een must see voor het publiek!

De Hargen Sail Beachrun is een ware challenge zonder tijdwaarneming. Samen de finish halen, grenzen verleggen, een onwaarschijnlijke prestatie neerzetten; dat is de uitdaging! Het parcours bevat obstakels als the Tyre course, Beat the hurdle en Tigertrack. Bij de eindstreep word je getrakteerd op een welverdiende, verkoelende finishconsumptie op het festivalterrein.

Inschrijven

10 KM startseries

5 KM startseries

2,5 KM startseries

Kidsrun

Inschrijving

Tot op de dag zelf kun je je inschrijven. Inbegrepen in de prijs zijn drinkposten op het parcours en een drankje bij de finish. Inschrijfgeld bedraagt voor alle afstanden 7,5 euro. Kinderen kunnen mee doen voor € 2,5

Inchecken

Je heb geen startnummer. Verzamel op tijd voor de starttijd, de eerste serie start om 15.00 uur. Daarna wordt om de vijf minuten gestart.

Verzorging

Onderweg en bij de finish is een verzorgingspost met water- en sponzen. Deelnemen geschiedt op eigen risico.

 

 

  • Hoofdsponsors