BEACHSOCCER

Beachsoccer toernooi

Een relatief klein speelveld, grote doelen en spelen op mul zand vragen aardig wat van je uithoudingsvermogen. Veel actie, veel goals; beach soccer is een aantrekkelijke sport en zeer de moeite waard om naar te kijken. Hargen aan Sail houdt  2 en 3 juli weer het Beach Soccer toernooi voor jeugd en senioren teams. Schrijf je in voor het toernooi op 2 of 3 juli! Mocht je ver komen in het beachtoernooi, dan wordt je automatisch gekwalificeerd voor het NK beachvoetbal! Elke winnaar per categorie wint een ticket voor 23 en 24 juli in Scheveningen. Meer info over het NK 

 

Junioren zaterdag 2 juli v.a. 10.30: 
Onder 16 & 17  geboortejaar 2005/2006 >>
Onder 14 & 15  geboortejaar 2007/2008  >>VOLGEBOEKT
Onder 12 & 13  geboortejaar 2009/2010 >> VOLGEBOEKT
Onder 10 & 11  geboortejaar 2011/2012 >> 

Senioren / A-Junioren zondag 3 juli v.a. 10.30: 
Senioren>> VOLGEBOEKT

 

Overnachten tijdens Hargen aan Sail
Wil je tijdens het weekend van Hargen aan Sail optimaal genieten van de omgeving? Neem dan je tent mee en breng de nacht(en) door op het kampeerterrein van Voetbalvereniging Duinrand S. Het voetbalcomplex ligt op 3 km van het strand Hargen aan Zee en biedt sporters een plek op het gras en toilet-, douche- en afwasgelegenheid voor €7,50 per persoon per nacht. Ook kun je ’s ochtends een ontbijtje nuttigen of ’s avonds een drankje komen doen in de kantine. Hopelijk tot ziens bij vv Duinrand S., Smeerlaan 2, 1871 ET, Schoorl!
Aanmelden kan hier

Spelregels beachsoccer Hargen aan Sail

Beach Soccer wordt vijf tegen vijf gespeeld op blote voeten en op een speelveld van 20 bij 30 meter. De wedstrijden worden gespeeld op tijd.

Spelers
Elk team bestaat uit vier spelers en één keeper. Er mag onbeperkt gewisseld worden, mits dit aan de middellijn gebeurd. Er wordt op blote voeten gespeeld

Veld
Het veld is 20 bij 30 meter, het doelgebied is vijf meter lang.

Doelen en bal
De doelen zijn 5,5 meter breed en 2,2 meter hoog. Gespeeld wordt met een officiële beachvoetbal.

Wedstrijd
De wedstrijden worden gespeeld met een doorlopende klok. Het signaal hiervoor wordt via de geluidsinstallatie gegeven. Het eindsignaal is tevens het beginsignaal. Zorg er dus voor dat je team klaarstaat.

Bij een vrije trap dien je minimaal drie meter afstand te houden.

Een overtreding binnen vijf meter is een penalty vanaf zeven meter. Deze afstand wordt door de scheidsrechter afgemeten.

Niet toegestaan zijn: slidings, brutaal contact of het hinderen langs achteren. Een bal over de achterlijn is een achterbal of corner. Een bal over de zijlijn, is een ingooi. Je mag niet rechtstreeks scoren uit een ingooi.

De keeper mag de achterbal wel met zijn handen in het veld gooien. Schieten mag ook. Een keeper mag ook een terugspeelbal met zijn/haar handen raken.
Voor de officiele spelregels kijk op de Knvb Spelregels of algemene informatie over Beach Soccer

Puntentelling
Bij winst krijg je drie punten. Bij een gelijkspel krijg je 1 punt. Bij verlies uiteraard geen punten. Het team met de meeste punten is poulewinnaar.
Mocht er een gelijke stand zijn, dan gelden de volgende regels:

– Eerst de onderling gespeelde wedstrijden;
– Daarna het doelpunten saldo;
– Dan het aantal gescoorde doelpunten;
– Mocht er dan nog geen beslissing zijn, dan neemt ieder team vijf strafschoppen;

Informatie:
Rene Petiet (06-57579950)

Aansprakelijkheid

De organisatie kan niet aansprakelijk gesteld worden voor schade, diefstal of ongelukken. In alle gevallen waarin dit reglement niet voorziet, beslist de toernooileiding. Elke speler doet mee op eigen verantwoording.

  • Hoofdsponsors