De Jongens Uit Schoorl Kidsclub

Stoere beachactiviteiten van De Jongens Uit Schoorl

Zondag 7 juli – Suppen en windsurfen in de lagune om 13.00 uur

Suppen is de nieuwste rage in de internationale surfscene. Wil jij ook leren SUPPEN op dé SUP locatie van Nederland? Een tropische ervaring in de lagune en branding van Camperduin?

Onze SUPclinics bestaat uit drie gedeeltes. Stap 1 is het oefenen in de lagune van Camperduin. De lagune is een uniek en spiegelglad meertje op het strand van Camperduin en is de ideale locatie om kennis te maken met onze passie.

Als we stabiel staan en de eerste technieken doorhebben SUPPEN we via de lagune de branding van de Noordzee in. Als de golven het toelaten maken we een paar superlange ritten. Gegarandeerd fun!

Geschikt voor kinderen van 8 t/m 14 jaar. Opgeven hoeft niet. Gewoon komen. Verzamelen bij de tent op het strand. deelname gratis!

Zondag 7 juli – Raften en surfen in de branding 13.00 uur

Camperduin onderscheidt zich van elk ander strand in Nederland vanwege een uniek en prachtig groot meer; de lagune. Deze lagune biedt een perfecte basis voor het kitesurfen, suppen én … de ‘iRig‘!

De iRig is een windsurfset die voor de recreatieve of beginnende windsurfer een heleboel fun biedt. De veilige en uiterst lichte mast zorgt voor plezierige en veilige beleving op het mooiste strand van Nederland!

Geschikt voor kinderen van 8 t/m 14 jaar. Opgeven hoeft niet. Gewoon komen. Verzamelen bij de tent op het strand. Deelname gratis!

Meer info over de zomerkampen

 

 

  • Hoofdsponsors