STAM & STAM JEU DE BOULES

Stam & Stam Jeu de boules

Op zondag 9 juli wordt voor de zevende keer het EuroJobservices Jeu de Boules toernooi gehouden. Dit evenement is één van de weinige jeu-de-boulestoernooien die op het strand wordt gespeeld en staat bekend als één van het gezelligste! Het getij zit mee; deelnemers spelen niet, zoals bij andere strandtoernooien, in het mulle zand, maar op vrij harde banen. Dat komt zeker het spel ten goede!

Inschrijving

Hoewel alle verenigingen in Noord Holland zijn aangeschreven hoeft u bij dit toernooi geen lid te zijn van een vereniging. De inschrijving staat open voor iedereen! Men kan zich inschrijven in teams van twee personen (een zogenaamd doublette).

Het inschrijfgeld is € 10,– per doublette.

Overnachten tijdens Hargen aan Sail
Wil je voordelig overnachten na een dag Hargen aan Sail? Dan kan dat! Namelijk van vrijdagavond 7 juli tot en met maandagochtend 10 juli voor slechts 5 euro per persoon per nacht. Je verblijft op de tijdelijke HAS-camping op de velden van voetbalclub Duinrand S. Sanitair is in orde en douches zijn beschikbaar. Op het terrein ontbijten kan ook.
Aanmelden kan hier

Luxer overnachten: Strandhotel Camperduin of Dutchen vakantieparken
Gasten krijgen 15% korting op de huurprijs in het Hargen aan Sail weekend (vrijdag 7.07 – maandag 10.07

Wedstrijden
Een team speelt vijf voorgelote partijen.

Men kan zich op het terrein, links van de strandafgang, iets voorbij de soccer velden, aanmelden vanaf 10.00 uur. De partijen starten om 11.15 uur. Het toernooi wordt beëindigd met de prijsuitreiking om ongeveer 16.45 uur.

Overige informatie deelnemers

Voor verdere informatie:

Abe IJssels en Feico Kooy

abeijssels@ziggo.nl

Aansprakelijkheid
De organisatie kan niet aansprakelijk gesteld worden voor schade, diefstal of ongelukken. Elke deelnemer doet mee op eigen verantwoording.

  • Hoofdsponsors