JONGEJAN & PARTNERS REGATTA

Jongejan & Partners Regatta 

Jongejan & Partners Regatta
Het catamaranzeilen is een spectaculair onderdeel van Hargen aan Sail. De organisatie is in handen van Catamaranclub 7.2, die een accommodatie op het Hargense strand heeft. De fraaie locatie, goede organisatie, professionele wedstrijdleiding en het supergezellige avondprogramma maken het tot een zomers hoogtepunt en aantrekkelijk voor zowel deelnemers als toeschouwers.

Inschrijven

Inschrijven verplicht je tot niets. Door voorinschrijving heeft de organisatie een indicatie hoeveel catamarans naar Hargen aan Sail komen.

Wedstrijden
Ook deze editie bestaat de regatta uit meerdere manches, die op zaterdag en zondag worden gevaren. Start en finish bevinden zich direct voor Catamaranclub 7.2.
Voor meer informatie over de wedstrijden en deelname verwijzen wij u naar de site van Cat 7.2

Wedstrijdleiding
De wedstrijdleiding wordt verzorgd door de Catamaranclub 7.2 Hargen aan Zee. Veiligheid voor de deelnemers staat voorop. Om geen risico’s te nemen is er tijdens de regatta een veiligheidsploeg op het water aanwezig met meerdere rubberboten. De KNRM luistert en kijkt mee vanaf het strand.

Catamaranclub 7.2
Voor de leden en vrijwilligers van de catamaranclub 7.2 is Hargen aan Sail het evenement van het jaar. Zij doen er dan ook alles aan om de deelnemers een prachtig weekend te bezorgen, zowel op het water als op het strand. Op zaterdag nodigt Catamaranclub 7.2 alle deelnemers van de regatta uit om bij de club te dineren tegen geringe kosten. Bij de inschrijving of aanmelden op zaterdagochtend bij de wedstrijdleiding zijn de dinerbonnen te koop.

Tot ziens, tot Hargen!

 

  • Hoofdsponsors