Rabobank verrast bezoekers Hargen aan Sail

Rabobank verrast bezoekers Hargen aan Sail met Silent Disco

HARGEN – De Rabobank heeft iets ludieks in petto voor de bezoekers aan Hargen aan Sail – dit jaar van vrijdag 4 tot en met zondag 6 juli. Wie zondagavond het sfeervolle feestplein bij de strandopgang betreedt, treft ook de gratis toegankelijke Silent Disco.
Vorig jaar verzorgde de bank op het strand een levensgroot tafelvoetbalspel als toevoeging aan de feestvreugde. Dit jaar laat de bank zich op de zondagavond zien met de Silent Disco op het feestplein.

Sssst! Hier wordt gedanst!
Ciska Plomp uit Groet, Teamleider Marketing & Communicatie van Rabobank Noord-Kennemerland: “Wij vinden het heel leuk om opnieuw nauw betrokken te zijn bij Hargen aan Sail. Behalve dat we sponsor zijn van het feestprogramma op de zondagavond, willen we ook verrassend voor de dag komen. Met de Silent Disco laten we zien dat dit helemaal niet op een ‘bankachtige’ manier hoeft. Bezoekers kunnen in deze buitendisco lekker dansen op muziek die alleen voor de dansers te horen is via een draadloze koptelefoon. Erg vermakelijk, want mensen genieten volop van iets wat buitenstaanders niet kunnen horen. Hiermee heb ik de Silent Disco beschreven, maar het is veel leuker om deze attractie in het echt mee te maken. Kom dus allemaal een kijkje nemen op 6 juli. Of nog beter: zet een van de headphones op en dans lekker mee. We ontmoeten je graag! Je vindt de Silent Disco bij onze camper op het Rabo Feestplein, want zo heet het feestplein deze zondagavond. Samen met de organisatie gaan we ook dit jaar weer voor een mooi strandfeest!”

Wil je ook draaien op Silent Disco stage? Geef je dan nu op! Aanmelden kan door een mail te sturen naar joost@hargenaansail.nl

  • Hoofdsponsors