‘Stond ik zomaar voor Hardwell en Afrojack te draaien’

DJ Tom Schiphorst trapt af op Hargen aan Sail

HARGEN – De zomer begint pas echt met Hargen aan Sail. Vrijdag 4 juli trapt DJ Tom Schiphorst uit Bergen op het feestplein af om 17.30 uur met een heerlijke combinatie van house en deep en tech. Let the Sunny & Djive Dance Night begin!

Tom, waar kennen we jou ook al weer van? “Pfoe, moeilijk te zeggen. Ik denk dat mensen me kennen als cola drinkende dj uit Bergen. Ik hou namelijk niet van bier, wijn en andere alcoholische versnaperingen. Ik ga heerlijk op cola en water.”

Wat is je stijl? “Ik draai voornamelijk deep house, tech house en house. Daar combineer ik een beetje mee. De ene keer wat steviger dan de andere keer. Ligt er natuurlijk helemaal aan waar ik sta. Op Hargen aan Sail mag ik openen. Ik heb al aardig wat nieuwe nummers gemaakt die ik daar voor het eerst ga draaien. Extra reden om te komen, lijkt me haha!”

Wat is je mooiste optreden tot nu toe geweest? “Dat is toch wel op Starbeach op Cherso. Klinkt misschien heel fout in de oortjes, maar toen ik die wedstrijd drie jaar geleden won, kozen ze mij uit omdat ik juist van die lekkere deep house en tech house draaide. Ik moest de avond natuurlijk openen. En toen stond ik zomaar voor Hardwell, de huidige nummer 1 dj van de wereld, en Afrojack te draaien! En als je dat op je mooie cv’tje kan zetten, mag je daar volgens mij best een beetje trots op zijn.”

De Sunny & Djive Dance Night op het Hargen aan Sail feestplein is gratis toegankelijk en geopend vanaf 17.00 uur. Kijk voor meer info op www.hargenaansail.nl, ook voor het sport- en feestprogramma op zaterdag en zondag.

send

Kledingzaak Sunny & Djive is sponsor van Hargen aan Sail. Kom langs in de ruime winkel aan Heereweg 29 in Schoorl of kijk op www.sunnydjive.com voor de nieuwste collecties voor jong en oud. Tijdens Hargen sail op de G-star 40% korting.

  • Hoofdsponsors