‘Voeten in zand geeft ultiem zomergevoel’

Rabobank en Hargen aan Sail samen lokaal betrokken

HARGEN – Rabobank Noord-Kennemerland is al jaren een van de hoofdsponsors van Hargen aan Sail – vrijdag 3 tot en met zondag 5 juli. “Tijdens de aankomende editie uit zich dat met het feestpodium en silent disco op de zondagavond”, vertelt Ciska Plomp van de Rabobank. De zondagavond past het best bij ons vanwege de lokale sfeer.”

Hargen aan Sail speelt zich voor het eerst in de geschiedenis in z’n geheel af op het strand. “De verhuizing naar het strand vinden wij geweldig”, vervolgt Ciska. “Lekker feestvieren met je voeten in het zand. Dat is toch het ultieme zomergevoel! En het hoort gewoon bij een strandevenement als Hargen aan Sail. Het is ook voor ons een mooie uitdaging, alleen al om onze geliefde Rabo Camper het strand op te krijgen”, lacht ze. “We zijn altijd in voor veranderingen.”

Rabo Beachstage

Zondag 5 juli speelt Jamento van 20.00 tot 01.00 uur. Deze coverband heeft maar één doel deze avond: het tentzeil eraf spelen. Dit lukt al zeven jaar op de zondagavond als afsluiter van het festival. Van 20.00 tot 23.00 uur kan het publiek ook genieten van de Rabo Silent Disco; zet een headphone op en dans lekker mee op de 70′s, 80′s en 90′s-klappers. Dj’s voor de silent disco kunnen zich nog opgeven via info@hargenaansail.nl

 

  • Hoofdsponsors